Multicare-Centrum.nl - Groothandel en webshop voor de particulier als medisch professional

In het jaar 1990 werd Multicare-Centrum.nl geboren als een medische groothandel, opgericht door Geert van den Berg. Een tijd waarin de offline wereld de overhand had en het concept van een webwinkel nog in de kinderschoenen stond. Onze wortels werden geplant met een ambitieuze visie in de medische sector. In die tijd was ons eenvoudige, maar krachtige idee: hoogwaardige medische producten en apparatuur toegankelijk maken voor gezondheidsprofessionals, alles onder één dak. Denk aan artsen, fysiotherapeuten, huisartsen en alle andere medische deskundigen.

Als medische groothandel groeide ons bedrijf snel en werd al snel erkend in de branche. Betrouwbaarheid en kwaliteit vormden de kern van ons succes, waardoor we een uitgebreid assortiment aan medische benodigdheden konden aanbieden. Hiermee hebben we zorgverleners ondersteund om de best mogelijke zorg aan hun patiënten te bieden. Wat begon als een eenmanszaak, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echt familiebedrijf, toen Sebastiaan, de zoon van Geert, zich bij het bedrijf van zijn vader voegde.

Een belangrijke mijlpaal werd bereikt in 2010, toen we de sprong naar de online wereld maakten. Met de lancering van onze webwinkel markeerden we een keerpunt. Dit opende de deuren naar een breder publiek en vergrootte ons bereik. Het aanbieden van gerenommeerde merken zoals Littmann, 3M, Hansaplast, HEKA, Becton Dickinson, Hartmann en Welch Allyn gaf ons niet alleen een prestigieuze status, maar bouwde ook het vertrouwen op van professionals én consumenten. Het is belangrijk om te vermelden dat we al meer dan 10 jaar een geautoriseerde dealer van 3M zijn.

Onze groei omvatte ook uitbreiding naar diabetes hulpmiddelen en verbandmaterialen, evenals EHBO-kits, verbanddozen, brandblussers en blusdekens. Dit versterkte onze positie om klanten te voorzien van concurrerende en betaalbare prijzen binnen de medische sector. Met elke stap die we zetten, blijft ons doel onveranderd: uitblinken in het leveren van uitstekende producten, ongeëvenaarde service en voortdurende ondersteuning aan zorgprofessionals en iedereen die hoogwaardige medische benodigdheden zoekt. Dit vormt ook het begin van onze webwinkels Dia-Centrum.nl en EHBO-Centrum.nl.

Onze missie

Dankzij onze voortdurende aandacht voor de behoeften van onze klanten en de evolutie binnen de medische sector, hebben wij als Multicare-Centrum.nl een  doorgemaakt en zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend referentiepunt voor zowel kwaliteit, betrouwbaarheid als innovatie. Onze vastberadenheid om enkel het allerbeste te bieden, heeft ons geleid naar het aangaan van strategische partnerschappen met de meest gerenommeerde merken binnen onze branche.

Het gedefinieerde doel van Multicare-Centrum.nl straalt helder: wij ambiëren om uit te groeien tot de meest prominente medische groothandel binnen Europa. Elk jaar werken wij met onverminderde vasthoudendheid en gedrevenheid aan het realiseren van deze ambitie. Onze toewijding gaat verder dan louter het aanbieden van producten; wij streven ernaar om hoogwaardige producten & merken, goeie dienstverlening en waardevolle ondersteuning te bieden aan zorgprofessionals en eenieder die hoogwaardige medische benodigdheden zoekt.

Ons doel is niet alleen te om onze toewijding, maar ook het vertrouwen dat klanten wereldwijd in ons stellen niet te schaden. Deze vertrouwensband heeft ons in staat gesteld om ons te richten op voortdurende verbetering en innovatie, waarbij wij zowel trends binnen de sector als terugkoppeling van onze klanten gebruiken om onze producten en diensten verder te verfijnen.

Terwijl wij blijven werken aan de verwezenlijking van onze visie, willen wij u bedanken voor uw onschatbare steun. Uw vertrouwen is een cruciale drijfveer in onze reis naar grootsheid, en wij verzekeren u dat wij onverminderd zullen blijven streven naar excellentie. Onze belofte aan u is om uw vertrouwen te blijven verdienen door het leveren van niets minder dan het allerbeste.

Gedurende de afgelopen jaren heeft ons team een aanzienlijke uitbreiding ondergaan, waardoor we nu kunnen rekenen op een team van ruim 10 toegewijde medewerkers. Deze groei stelt ons in staat om niet alleen een snelle en efficiënte levering te garanderen, maar ook om een hoogwaardige klantenservice te bieden aan al onze gewaardeerde klanten.

Terugblikkend op de voorbije jaren, voelen wij een diepe voldoening bij de aanzienlijke groei die we als bedrijf hebben doorgemaakt en de positieve impact die we op onze klanten hebben gehad. Onze toewijding aan voortdurende verbetering en innovatie heeft ons in staat gesteld om steeds beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze succesvolle samenwerking met verschillende gerenommeerde postbedrijven heeft ons in staat gesteld om een snelle en betrouwbare leveringservaring aan te bieden. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de verwerking van een indrukwekkend aantal van 100.000 bestellingen en pakketten op jaarbasis. Ons streven naar efficiëntie en klanttevredenheid heeft geleid tot het instellen van een snelle aflevering waarin de klant voor 16:30 uur besteld het dezelfde werkdag nog wordt verstuurd en waarbij bestellingen die binnen dit tijdsbestek worden geplaatst, de volgende dag worden afgeleverd.

Deze prestaties weerspiegelen onze inzet voor uitmuntendheid en onze voortdurende toewijding om tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze klanten. We blijven ernaar streven om onze dienstverlening te verbeteren en nieuwe hoogten te bereiken in de komende jaren, en we kijken ernaar uit om onze klanten te blijven voorzien van de beste producten, services en ervaringen.

Contactgegevens

Multicare-Centrum.nl Groep
Pasteurstraat 10
2811DX Reeuwijk
Nederland

Kamer van Koophandel registratienummer: 29041417
BTW nummer: NL001193420B06

Openingstijden Klantenservice
maandag-vrijdag: 09.00 - 17.00