Physio Control Lifepak CR2 Batterij
Physio Control Lifepak CR2 Batterij
Physio Control Lifepak CR2 Batterij
Physio Control Lifepak CR2 Batterij

dddddddd

Physio Control Lifepak CR2 Batterij

PCB.1193
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 399,95

€ 399,95 excl. BTW

 

Physio Control Lifepak CR2 kopen? Kies voor zekerheid in levensreddende situaties!

Wil je ervoor zorgen dat je Physio Control Lifepak CR2 AED altijd paraat staat om levens te redden? Zoek niet verder! De Physio Control Lifepak CR2 batterij biedt de betrouwbaarheid en energie die je AED nodig heeft om altijd gereed te zijn voor noodsituaties.

Voor welke AED is de Physio Control Lifepak CR2 batterij geschikt?

De Physio Control Lifepak CR2 batterij is speciaal ontworpen voor gebruik met de Physio Control Lifepak CR2 AED. Deze combinatie verzekert niet alleen de beste prestaties, maar ook een naadloze integratie tussen de AED en de batterij. Zo kun je vertrouwen op een snelle en effectieve reactie wanneer dat het meest cruciaal is.

Hoe vervang ik de Physio Control Lifepak CR2 batterij?

Het vervangen van de Physio Control Lifepak CR2 batterij is eenvoudig en snel. Volg deze stappen voor een moeiteloze vervanging: Open het batterijcompartiment van je Physio Control Lifepak CR2 AED volgens de instructies in de handleiding. Verwijder voorzichtig de oude batterij en zorg ervoor dat je de gebruikte batterijen op de juiste manier recycleert, rekening houdend met de lokale voorschriften. Plaats de nieuwe Physio Control Lifepak CR2 batterij in het compartiment en zorg ervoor dat deze stevig vastzit. Sluit het batterijcompartiment zoals aangegeven in de handleiding. Activeer een zelftest om te verifiëren dat de AED juist reageert en klaar is voor gebruik, conform de instructies in de handleiding.

Bestel nu je Physio Control Lifepak CR2 batterij

Laat de batterij van je Physio Control Lifepak CR2 AED niet verzwakken op het meest kritieke moment. Kies voor betrouwbaarheid en gemoedsrust in noodsituaties door tijdig de Physio Control Lifepak CR2 batterij te vernieuwen. Bestel vandaag nog om er zeker van te zijn dat je AED altijd klaar is om levens te redden, waar en wanneer dat nodig is!

Specificaties Physio Control Lifepak CR2 batterij

  • Merk: Physio Control
  • Gewicht: 0,36
  • Afmeting: 19 x 10 x 3,5 cm
  • Volgens MDR Medica Device 
  • Type: batterij
  • Levensduur: 5 jaar
Kleur
Zwart
Fabrikant
Physio Control
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Stroomtoevoer
Batterij
Prijs
€ 150,00 - € 299,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten