Defibtech Lifeline Elektroden (Adult)
Defibtech Lifeline Elektroden (Adult)
Defibtech Lifeline Elektroden (Adult)
Defibtech Lifeline Elektroden (Adult)
Defibtech Lifeline Elektroden (Adult)
Defibtech Lifeline Elektroden (Adult)

dddddddd

Defibtech Lifeline Elektroden (Adult)

DEK.0109
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 57,50

€ 57,50 excl. BTW

 

Defibtech Lifeline elektroden kopen - Geschikt voor de Defibtech Lifeline AED!

Defibtech Lifeline elektroden volwassene zijn voor zowel de halfautomatische als de volautomatische defibrillator geschikt. De elektroden hebben een houdbaarheid van 24 maanden. Bij een levensbedreigende situatie worden de elektroden op het lichaam geplakt. Middels een gel laag hechten de elektroden op het lichaam. Deze gel laag is gebaseerd op een waterbasis. Hierdoor kan de gel laag uitdrogen en daarom is het van belang dat de elektroden tijdig worden vervangen. Hierdoor zorgt u voor een optimale inzetbaarheid van uw AED. De houdbaarheid bedraagt 24 maanden.

AED-Partner vind de inzetbaarheid van uw AED erg belangrijk. Zo belangrijk dat wij u pro-actief op de hoogte houden wanneer uw batterij en elektroden vervangen dienen te worden. Deze service bieden wij gratis aan. Ook als u uw AED niet bij ons heeft aangeschaft. Wordt u nog niet op de hoogte gehouden omdat u de AED niet bij ons heeft aangeschaft en wilt u wel op de hoogte gehouden worden? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen deze zorgen voor u uit handen.

Defibtech Lifeline elektroden volwassene zijn pre-connected. Dit houd in dat de elektroden standaard in de AED zijn geplugged, zodat uw AED in een kritieke situatie direct ingezet kan worden. Na ontvangst van uw nieuwe set elektroden dient u (indien de huidige set elektroden de houdbaarheidsdatum heeft overschreden) direct te vervangen.

>Hoe vervang ik de elektroden? van de Defibtech Lifeline AED

  1. Aan de bovenkant van de AED bevind zich de zwarte elektroden connector. Verwijder de connector en haal de elektroden uit de uitsparing aan de achterzijde van de AED.
  2.  Plaats de nieuwe elektroden in de uitsparing aan de achterkant van de AED, met de stekker naar boven gericht.
  3. Plug de connector in de AED.

Specificaties Defibtech Lifeline elektroden

  • Merk: Defibtech
  • Gewicht: 0,08
  • Afmeting: 22 x 14 x 1,5 cm
  • Artikelnummer Defibtech: 03-DDP-100
Kleur
Wit
Fabrikant
Defibtech
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten