Rotaid Plus Binnenkast met Geluidsalarm

Rotaid Plus Binnenkast met Geluidsalarm
ROTAID1027 | EAN: 7102971959813
Nieuw Product

€ 229,00

- +

 
Informatie

De Rotaid Plus is een innovatieve wandkast voor een herkenbare behuizing van uw AED.
De karakteristieke ronde vorm en groene kleur maken uw AED snel en eenvoudig vindbaar en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Het grote AED logo, alsmede het kijkvenster, laten geen ruimte voorinterpretatie: deze wandkast bevat levensreddende apparatuur.

Met een intuïtieve draaibeweging is de Plus snel en eenvoudig te openen. Doordat de gehele kap wordt verwijderd, heeft u volledige toegang tot de AED, die via de ophangbeugels snel te grijpen is.
De kap blijft door middel van een nylon band aan de achterwand hangen. Via een roestvrijstalen haak aan de onderzijde van de Plus kunt u eenvoudig een zegel, tag of ander item bevestigen.

De ronde kap, voorzien van uitsparingen voor een ferme grip, is vervaardigd uit 100% krasbestendig Polycarbonaat, in een dikte van 5 millimeter. Dit zorgt voor een robuuste, stof- en waterdichte behuizing van uw AED. De kap is voorzien van UV filters, om uw AED tegen direct en indirect zonlicht te beschermen en garandeert daarnaast een langdurige transparantie.

Door moderne productietechnieken en het gebruik van gerecyclede kunststoffen kan de Plus met recht een duurzame wandkast worden genoemd.

 

Te gebruiken met de AED's van:

-Zoll

-Cardiac Science

-Heartsine

-Physio Control

-Defibtech

-Philips

-Primedic

-CardiAid

-Mediana

-Progetti

-Schiller

-Nihon Kohden

-Radian

-Medical Systems, Inc.

Trusted Shops Reviews

7 Gerelateerde producten in dezelfde categorie:

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease