Omron HEM 907 Bloeddrukmeter

dddddddd

Omron HEM 907 Bloeddrukmeter

OM.OMR-907
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 495,50

€ 495,50 excl. BTW
 

Ontdek de Omron HEM 907 bloeddrukmeter

Ben jij een professional in de gezondheidszorg op zoek naar een betrouwbare bloeddrukmeter voor dagelijks gebruik? De Omron HEM 907 is jouw ideale partner in elke praktijk of ziekenhuis. Deze bovenarm bloeddrukmeter is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid en duurzaamheid voor het meten van de bloeddruk bij je patiënten.

De Omron HEM 907 staat bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het is een essentieel instrument dat in geen enkele medische instelling mag ontbreken. Met een lange luchtslang van 1 meter biedt deze meter flexibiliteit en comfort tijdens het meten. De meter is niet alleen klinisch gevalideerd voor nauwkeurigheid, maar heeft ook een hypertensie indicator die door middel van een symbool duidelijk maakt wanneer de bloeddruk te hoog is.

Deze professionele bloeddrukmeter wordt geleverd met een medium manchet, geschikt voor armomtrekken van 22 cm tot 32 cm, om zo een breed scala aan patiënten te kunnen bedienen. Of je nu in een drukke praktijk werkt of in een ziekenhuis, met de Omron HEM 907 ben je verzekerd van een eenvoudige, snelle en accurate meting elke keer weer. Kies voor de Omron HEM 907 en zet een stap vooruit in de zorg voor jouw patiënten.

Productspecificaties Omron HEM 907 bloeddrukmeter

  • Merk: Omron
  • Artikelnummer Omron: OMR.907
  • Toesteltype: Bovenarmbloeddrukmeter
  • Manchettype: HEM 907 Medium manchet (22-32 cm) - OMR-MANCH-CWM
  • Batterijtoevoer: Accu & adapter (meegeleverd)
  • Geheugenbeheer: 1 gebruiker x 100 geheugenplaatsen
  • Garantie: 3 jaar
Fabrikant
Omron
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
Garantie
5 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 300,00 >
Inhoud
1 Stuks
Afmeting manchet
22-32 cm

Bijbehorende producten