ZOLL AED Plus Wandbeugel

dddddddd

ZOLL AED Plus Wandbeugel

0227
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 125,00

€ 125,00 excl. BTW

ZOLL AED Plus Wandbeugel

 

ZOLL AED Plus wandbeugel kopen? Gemakkelijke en veilige opslag voor je AED!

Op zoek naar de perfecte wandbeugel voor je ZOLL AED Plus? Zoek niet verder! De ZOLL AED Plus wandbeugel biedt een handige en veilige opslagoplossing voor je levensreddende apparatuur.

Voor welke AED is de ZOLL AED Plus wandbeugel geschikt?

De ZOLL AED Plus wandbeugel is speciaal ontworpen voor de ZOLL AED Plus defibrillator. Deze wandbeugel is perfect afgestemd op de afmetingen en kenmerken van de ZOLL AED Plus, waardoor je AED veilig en gemakkelijk opgeborgen kan worden. Met de ZOLL AED Plus wandbeugel houd je je AED op een toegankelijke locatie, klaar om levens te redden in geval van nood. Deze wandbeugel zorgt niet alleen voor een veilige opslag, maar maakt ook de AED snel en gemakkelijk bereikbaar wanneer elke seconde telt.

Bestel vandaag je ZOLL AED Plus wandbeugel

Met de ZOLL AED Plus wandbeugel maak je de opslag van je AED eenvoudig en doeltreffend. Investeer in de veiligheid van je gemeenschap, medewerkers en bezoekers door deze wandbeugel aan te schaffen. Wacht niet langer - bestel nu en zorg ervoor dat je AED altijd beschermd en direct toegankelijk is, klaar om levens te redden!

Specificaties ZOLL AED plus wandbeugel

  • Merk: Zoll
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht: 0,52
  • Artikelnummer Zoll: WAP-001C