Ventiel + Filter voor Beademingsmasker Pocket

dddddddd

Ventiel + Filter voor Beademingsmasker Pocket

800.1045
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,44

€ 1,44 excl. BTW

Ventiel en filter voor Pocket Masker (te gebruiken voor artikelnr. 800.1042 en 800.1044)

 

Ventiel en Filter voor Beademingsmasker Kopen? Maximale Bescherming en Hygiëne!

Overweegt u een ventiel en filter voor een beademingsmasker te kopen? Deze essentiële accessoires bieden maximale bescherming en hygiëne bij het verlenen van eerste hulp en het uitvoeren van mond-op-mondbeademing. Met een ventiel en filter kunt u effectief beademen zonder direct contact met het slachtoffer, wat vooral belangrijk is in noodsituaties waarin hygiëne en veiligheid van groot belang zijn.

Waarom een Ventiel en Filter voor Beademingsmasker?

Een ventiel en filter voor een beademingsmasker zorgen voor eenrichtingsluchtstroom tijdens het reanimeren. Het ventiel laat lucht van de beademingshulp naar het slachtoffer stromen, maar voorkomt dat lucht van het slachtoffer terugkeert naar de hulpverlener. Dit minimaliseert het risico op kruisbesmetting en zorgt voor een veilige en hygiënische beademing.

Maximale Bescherming en Veiligheid

Met een ventiel en filter kunt u reanimeren met maximale bescherming en veiligheid voor zowel de hulpverlener als het slachtoffer. Het voorkomt direct contact met speeksel, slijm en andere lichaamsvloeistoffen, waardoor het risico op overdracht van infectieziekten wordt verminderd.

Eenvoudig te Vervangen

De ventielen en filters zijn eenvoudig te vervangen, waardoor uw beademingsmasker altijd klaar is voor gebruik. Zorg ervoor dat u regelmatig controleert of de ventielen en filters in goede staat zijn en vervang ze indien nodig.

Wilt u zeker zijn van maximale bescherming en hygiëne bij het verlenen van eerste hulp en reanimatie? Kies voor de hoogwaardige ventielen en filters van Medisch Supplies en wees voorbereid op noodsituaties waarin elke seconde telt!

Ventiel en filter voor Pocket Masker. (te gebruiken voor artikelnr. 800.1042 en 800.1044) Verpakt in een gripzak. Eenvoudig te vervangen in het beademingsmasker voor hygiënisch gebruik van het product.

Kleur
Wit
Fabrikant
Sanaplast
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks