Beademingsrugzakje

dddddddd

Beademingsrugzakje

800.1046
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,94

€ 1,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
100 € 1,84 € 9,70
200 € 1,75 € 38,80
 

Beademingsrugzak kopen? Altijd voorbereid met een Kiss of Life!

Overweegt u een beademingsrugzak te kopen? Een beademingsrugzak, uitgerust met een HEKA beademingsdoek, is een onmisbaar hulpmiddel dat ervoor zorgt dat u altijd voorbereid bent om levensreddende mond-op-mondbeademing toe te passen in noodsituaties.

Waarom mond-op-mondbeademing?

Mond-op-mondbeademing is een cruciale vaardigheid bij het verlenen van eerste hulp aan bewusteloze slachtoffers of personen die niet meer zelfstandig kunnen ademen. Door lucht in de longen van het slachtoffer te blazen, kan zuurstof worden toegevoegd en kan de bloedcirculatie op gang worden gehouden. Dit is van levensbelang in noodsituaties waarbij de ademhaling van het slachtoffer stopt of ernstig wordt belemmerd.

Belangrijk bij EHBO & BHV trainingen

Een beademingsrugzak is niet alleen handig voor dagelijks gebruik, maar ook van onschatbare waarde tijdens EHBO- en BHV-trainingen. Het stelt u in staat om te oefenen met mond-op-mondbeademing op een realistische en veilige manier. Zo blijft u goed voorbereid op noodsituaties en kunt u snel en adequaat reageren als dat nodig is.

Hoe gebruik ik een beademingsrugzak?

De beademingsrugzak is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij het compacte ontwerp kunt u de rugzak gemakkelijk meenemen. In geval van een noodgeval haalt u de HEKA beademingsdoek uit de rugzak en plaatst u het over de mond en neus van het slachtoffer. Blaas vervolgens uit door het mondstuk van de doek, zodat lucht in de longen van het slachtoffer wordt geblazen. Blijf doorgaan volgens de richtlijnen voor reanimatie totdat professionele hulp arriveert.

Specificaties

  • De sleutelhanger/reddingstasje is een tasje gevuld met één paar vinyle handschoenen en beademingsdoekje.
  • Kleur: Blauw
  • Wordt geleverd zonder bedrukking
  • Inclusief handige lus om te bevestigen aan een sleutelbos
  • Mooi als geschenk/cadeau

 

Kleur
Blauw
Materiaal
Canvas
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks