Pocket Breezer beademingshulp

dddddddd

Pocket Breezer beademingshulp

800.1042
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,94

€ 6,94 excl. BTW
Met dit beademingsmasker kunt u hygienisch mond-op-mond beademing geven. In het masker is zit een.........

 

Beademingsmasker kopen? Waarvoor gebruik ik een beademingsmasker?

Overweegt u een beademingsmasker te kopen? Een beademingsmasker, ook wel reanimatiemasker genoemd, is een essentieel hulpmiddel bij het verlenen van eerste hulp in noodsituaties. Het wordt gebruikt om mond-op-mondbeademing toe te passen bij een bewusteloos slachtoffer of iemand die niet meer zelfstandig kan ademen.

Waarom mond-op-mondbeademing?

Mond-op-mondbeademing is een levensreddende techniek waarbij de hulpverlener lucht in de longen van het slachtoffer blaast. Dit is van cruciaal belang wanneer de ademhaling van het slachtoffer stopt of ernstig wordt belemmerd. Door mond-op-mondbeademing toe te passen, kan zuurstof worden toegevoegd aan de longen van het slachtoffer en kan de bloedcirculatie worden op gang gehouden.

Waarvoor gebruik ik een beademingsmasker?

Een beademingsmasker biedt een veilige en hygiënische manier om mond-op-mondbeademing uit te voeren. Het masker heeft een speciaal ontwerp dat voorkomt dat er direct contact is tussen de mond van de hulpverlener en het gezicht van het slachtoffer. Hierdoor wordt het risico op overdracht van ziektes en infecties geminimaliseerd.

Een beademingsmasker is een onmisbaar onderdeel van een EHBO-uitrusting, vooral in situaties waarin de gezondheid van de hulpverlener mogelijk in gevaar komt, zoals bij reanimatiepogingen op openbare plaatsen, in het verkeer of in drukke omgevingen.

Hoe gebruik ik een beademingsmasker?

Het gebruik van een beademingsmasker is eenvoudig en vereist geen speciale training. Plaats het masker over de mond en neus van het slachtoffer en zorg ervoor dat het goed aansluit. Adem vervolgens uit door het mondstuk van het masker, zodat lucht in de longen van het slachtoffer wordt geblazen. Herhaal dit proces volgens de richtlijnen voor reanimatie en blijf doorgaan tot professionele hulp arriveert.

Wilt u een beademingsmasker kopen? Kies voor de hoogwaardige reanimatiemaskers van Medisch Supplies en wees voorbereid op noodsituaties waarbij u levens kunt redden door mond-op-mondbeademing toe te passen.

Met dit beademingsmasker kunt u hygienisch mond-op-mond beademing geven. In het masker is zit een bacteriefilter en heeft een handig fixeerband om het op zijn plek te houden. Dit voorkomt infecties en besmettingen en is bovendien erg makkelijk in gebruik

Specificaties

  • Verpakt in een ABS-kunststof opbergdoos
  • Inhoud: 1x beademingsmasker
  • Inclusief terugslag ventiel
Kleur
Wit
Materiaal
Siliconen
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten